Sberbank Mastercard kreditna kartica

Još jednostavnije upravljanje vašim financijama

Zatraži karticu

Nikad jednostavnije do kreditne kartice – bez upisnine, bez članarine, bez potrebe otvaranja tekućeg računa, a sada i uz on-line bankarstvo

Nova beskontaktna Sberbank Mastercard kartica je sve što vam treba prilikom kupovine u zemlji, inozemstvu, na internetu i za podizanje gotovine.

 

Jedna kartica – sve funkcionalnosti
Sve opcije plaćanja u jednom – vi birate plaćanje odjednom, revolving ili plaćanje na rate
Podjela transakcija na rate
Kupovine u zemlji, inozemstvu, na internetu podijelite na do 12 rata… vi birate broj rata
Besplatno novo on-line bankarstvo
Uvijek dostupne informacije o kartičnim transakcijama i još puno više!
Bez upisnine i članarine
… i to za cijelo vrijeme korištenja
Podizanje gotovine na rate
Na Sberbank bankomatima podijelite podizanje gotovine na do 12 rata

Podjela na rate

Uz Sberbank kreditnu karticu možete kupovine u zemlji, inozemstvu i na internetu, jednostavno i beskamatno, podijeliti do 12 rata, u svega par sekundi putem novog on-line bankarstva. Minimalni iznos kupovine koji možete podijeliti na rate iznosi 200 kn

Jednostavan pregled i uplata na kreditne kartice

U novom on-line bankarstvu, imate uvijek dostupne vaše kartične transakcije i bolji pregled vaše financijskog poslovanja.

Podmirenje troškova učinjenih kreditnom karticom je moguće u par klikova, uz iskazan iznos dospjelog duga, za klijente koji imaju otvoren tekući račun u Sberbank. Ovo je razlog više da ugovorite tekući račun u Sberbank.

On-line bankarstvo uz kreditnu karticu

Novo on-line bankarstvo je dostupno uz svaku kreditnu karticu bez obzira imate li tekući račun u Sberbank.

Više na Sberbank on-line bankarstvo

Kupovina na internetu 

Kupovina Sberbank kreditnom karticom pruža najveću razinu sigurnosti, a autorizacija plaćanja je još jednostavnija. Uz novo on-line bankarstvo dobivate automatsku (push) poruku na svoj mobitel i samo trebate autorizirati kupovinu u aplikaciji biometrijom ili PINom.

Za trgovce na internetu, koji ne podržavaju opisani način autorizacije plaćanja, autorizacija se odrađuje putem statičke zaporke (dobivate kod izdavanja kartice) i dinamičke zaporke (dobivate SMSom prilikom kupovine na internetu).

Online zahtjevi
Sberbank Mastercard pogodnosti

Kako mogu postati korisnikom Sberbank Mastercard kartice?

Zahtjev za izdavanje kartice se može podnijeti osobno u bilo kojoj poslovnici Sberbank, a moguće je popuniti online obrazac na stranici www.sberbank.hr kako bi vas kontaktirao osobni bankar. Uz zahtjev je potrebno priložiti traženu dokumentaciju (potvrda o redovnim mjesečnim primanjima i obostrana kopija osobne iskaznice).

Moram li odmah odabrati revolving ili charge tip otplate troškova?

Da, prilikom ugovaranja morate odabrati jedan od navedenih načina otplate. a za vrijeme trajanja ugovora imate mogućnost promjene načina otplate mjesečne obveze na 5% (revolving) ili 100% (charge) po Sberbank Mastercard kreditnoj kartici. Jedini uvijet za predaju zahtjeva za izmjenom iz charge u revolving tip otplate i obrnuto, je da nemate dospjelog dugovanja.

Gdje se šalje kartica i PIN?

Kartica i PIN se šalju poštom na ugovorenu adresu.

Kako mogu aktivirati NOVU Sberbank Mastercard karticu?

Kartica se može aktivirati na stranici www.sberbank.hr, pozivom u Kontakt centar na broj 0800 0600 ili osobno u bilo kojoj poslovnici Sberbanke.

Kako mogu pratiti potrošnju po Sberbank kreditnoj kartici?

Mjesečna obavijest o učinjenim troškovima šalje se poštom na adresu ili putem email-a, a uz ugovaranje Sberbank Mastercard kreditne kartice imate i mogućnost ugovaranja Sberbank mobilne aplikacije, bez obzira jeste li korisnik našeg tekućeg računa za redovite priljeve.

Što učiniti u slučaju gubitka ili krađe kartice?

Ako ste izgubili karticu ili Vam je kartica ukradena, molim Vas da nazovete broj Kontakt centra 0800 0600, a za pozive iz inozemstva potrebno je nazvati broj +385 1 4801 300 ili se osobno javite u najbližu Poslovnicu Sberbanke.

Zašto prilikom kupovine putem interneta ne dobijem svaki puta zaporuku već me nekad traži autorizaciju putem mobilnog bankarstva?

Za sve korisnike Sberbank kartica omogućili smo jednostavniju online kupovinu s podržanim sigurnosnim standardom 3D Secure. Način koji se mogu autorizirati transkacija ovisi na kojem je stupnju sigurnosti koju koristi trgovac. Osim statičkom (uvijek ista, dobiva se kod ugovaranja kreditne kartice) i dinamičkom (jednokratna, kreira se kod pojedinačnog plaćanja) zaporkom, te putem Sberbank mobilnog bankarstva i internetkog bankarstva koristeći  mToken.

Na koji način mogu kupovati na rate?

Sve kupovine na POS uređajima u zemlji i inozemstvu, te kupovine na internetu (igre na sreću su isključene) moguće je podjeliti do 12 rata u svega par klika putem Sberbank online aplikacija. Isto je moguće pozivom na Kontakt centar 0800 0600.  

Prikaži više...

Zainteresiran/a sam za Sberbank Mastercard Karticu

* Obavezno za popuniti

Ako ne dođe do uspostave poslovnog odnosa Sberbank d.d. podatke unesene u obrascu čuva 6 mjeseci nakon čega ih briše. Više o samim pravima moguće je saznati u Pravilima o privatnosti Sberbank d.d. za klijente i ostale sudionike, Informacijama o obradi osobnih podataka u DOR sustavu i u Informacije o obradi osobnih podataka u OSR sustavu.

Čemu služi ova provjera?

Podijeli transakciju na rate putem obrasca

Sva polja su obavezna za popuniti i iznos transakcije mora iznositi minimalno 200 HRK

Sadržaj objavljen na ovim stranicama ne predstavlja savjet, ponudu ili poziv na podjelu na rate, niti ona, niti bilo koji njen dio čine osnovu ili su u vezi s bilo kojim ugovorom ili obvezom. Informacije objavljene na ovoj stranicama bit će provjerene u okviru svih dostupnih informacija u sustavima Banke i temeljem njihove ispravnosti provesti će se podjela transakcije na rate. Ukoliko su svi po

 ...više

Ako ne dođe do uspostave poslovnog odnosa Sberbank d.d. podatke unesene u obrascu čuva 6 mjeseci nakon čega ih briše. Više o samim pravima moguće je saznati u Pravilima o privatnosti Sberbank d.d. za klijente i ostale sudionike i u Informacije o obradi osobnih podataka u OSR sustavu.

Čemu služi ova provjera?