Posebne ponude

Aktualno

Sberbank Vam omogućuje još više pogodnosti!

Sberbank i Crodux donose Vam novu pogodnost: POPUST na gorivo na svim Crodux benzinskim servisima.

Prilikom plaćanja Sberbank kreditnim i debitnim karticama na svakom Crodux benzinskom servisu u Hrvatskoj ostvarujete popust* na sva Eurodiesel, Eurosuper te LPG goriva.

* Popust se obračunava samo na plaćanje Sberbank kreditnim i debitnim karticama.

Uz Sberbank i Crodux uživajte u vožnji i pogodnostima!

Pogodnosti za kupnju avionskih karti kompanije Turkish Airlines 

Od 15. do 22. rujna 2018., korisnici Mastercard® i Maestro® kartica imaju priliku ostvariti do 15% popusta na avionske karte tvrtke Turkish Airlines za putovanja u razdoblju od 1. studenog ove godine pa do 31. ožujka 2019.

Ova pogodnost vrijedi za letove iz Zagreba za Mumbai, Phuket, Seul, New York, Maldive, Sejšele, Singapur, Tokio, Šangaj i Hong Kong, a moguće će ju biti iskoristiti i u listopadu i studenom.

Plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama u Kauflandu omogućava osvajanje vrijednih nagrada

Prvih 100 kupaca u Kauflandu koji u razdoblju od 20. rujna do 15. studenog 2018. skupe račune u ukupnom iznosu od 2.000 kuna, odnosno 1.000 kuna ako su plaćali Mastercard ili Maestro karticama, dobivaju besplatne dječje rođendanske proslave na kojima će moći biti do 20 djece.

Dobitnici biraju na kojoj će lokaciji (igraonica Habyland, igraonica Educarena, kina Cinestar) biti proslava, a ako su za plaćanje koristili Mastercard ili Maestro kartice dobivaju i dodatni poklon bon za kupnju u Kauflandu u vrijednosti od 100 kn.

Priliku za osvajanje navedenih nagrada moguće je ostvariti kupnjom u osam Kauflandovih prodavaonica u Zagrebu (Jankomir, Jablanska, Zagrebačka, Maksimir, Studenski, Blato, Središće, Sloboština) te u Velikoj Gorici, Samoboru, Zaprešiću, Dugom Selu i Sesvetama.

Prikupljeni računi prijavljuju se online na kaufland.hr/igraonice

Kao dio Back to school aktivnosti u suradnji s tvrtkom Apcom, Mastercard osigurava popuste na razne modele Mac kompjutera na prodajnim mjestima iStyle-a i online. Korisnici Mastercard i Maestro kartica moći će ostvariti 22% popusta na odabrane modele Macbook Pro modela u slučaju plaćanja sa karticama.

Akcija traje od 27.8. - 1.11.2018. ili do isteka zaliha.

Inovativno digitalno rješenje za plaćanje parkinga – aplikacija PayDo – omogućava plaćanje parkinga u osam hrvatskih gradova putem kartice koja se povezuje s prethodno kreiranim računom unutar aplikacije. Osim što će svoju karticu moći koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, korisnici Mastercard kartica – koje su preferirane kartice za ovu aplikaciju – će moći pohraniti svoju karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti pogodnost povrata 10 posto iznosa plaćenih satnih karti na promotivni račun.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Dvostruki popust očekuje korisnike Mastercard i Maestro kartica na eKupi koji spreme ili plaćaju spremljenim karticama usluge Kupi odmah. 10 posto za plaćanje i 10 posto od partnerskih top brendova na izdvojene proizvode.

Promocija je dostupna od 20. travnja.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Nove pogodnosti očekuju i korisnike Mastercard i Maestro kartica pri plaćanju vožnje u Eko taxiju. Od 17. travnja, svakog utorka 70 posto popusta ostvaruju korisnici koji vožnju plate svojom Mastercard karticom kroz Eko taxi aplikaciju. I dalje se nastavlja postojeća svakodnevna promocija kojom korisnici Eko taxija koji vožnju plaćaju beskontaktnim Mastercard ili Maestro karticama štede 20 posto, kao i korisnici Mastercard kartica koji plaćaju kroz Eko taxi aplikaciju.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Produljena je dugoročna suradnja sa Spin Cityjem u okviru koje korisnici Mastercard i Maestro kartica do 28.2.2019. dobivaju dupli broj bonus minuta za vožnju. Prilikom plaćanja registracijske naknade u iznosu od 49 kuna dobivaju 40 bonus minuta, a bonus minute dobivaju i pri kupnji paketa.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Preuzimanjem nove Cammeo aplikacije ostvaruje se do 40% popusta na prvu vožnju.

20% popusta očekuje svakog korisnika, a prvih 10.000 koji registriraju svoju Mastercard karticu za plaćanje putem aplikacije očekuje još dodatnih 20% popusta.


Za više informacija kliknite ovdje.

Pogodnosti očekuju korisnike Mastercard kartica u Rijeci prilikom naručivanja hrane na food.hr.

- 20% popusta za 1. narudžbu, 30% popusta za 2. narudžbu, 40% popusta za 3. narudžbu uz plaćanje Mastercard karticom.

- 10% popusta za na svaku sljedeću narudžbu uz plaćanje Mastercard karticom u razdoblju od 3. mjeseca te stalni popust od 5% nakon toga. Usluga se očekuje u drugim gradovima uskoro.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

U okviru suradnje s Vipnetom, nadoplata bona putem weba uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom osigurava 20% više kuna od iznosa bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, bez vijeka trajanja.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Pogodnosti očekuju i korisnike Mastercard kartica u ACI marinama. Ondje ostvaruju 5% popusta na naknadu za rezervaciju veza za plaćanje kroz ACI mobilnu aplikaciju ili web sustava za rezervaciju. Za najbrže nautičare koji na taj način rezerviraju vez, u svakoj marini čekaju po dva dedicirana premium mjesta. Ostale pogodnosti uključuju 5% popusta na usluge brodske dizalice i travel lifta te 5% popusta na smještaj u apartmanima ACI marine Cres za plaćanje Mastercard i Maestro karticama.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Gault&Millau je predstavio prvo izdanje gastronomskog vodiča za hrvatsko tržište u kojem je ocijenjeno 100 najboljih restorana te 50 POP mjesta, popularnih, neformalnih lokala iz cijele Hrvatske. Restorani u Hrvatskoj su po prvi puta ocijenjeni i s obzirom na mogućnosti plaćanja koje nude svojim gostima što je inicirao Mastercard, partner Vodiča. U okviru ovog projekta brojni restorani u Hrvatskoj nudit će do 31. prosinca pogodnosti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama: restoran hotela Amfiteatar Pula osobi koja plaća ovim karticama i njegovim ili njezinim gostima nudi besplatno piće dobrodošlice ili aperitiv/digestive, dok zagrebački Noel, Lojzekova hiža u Gornjoj Stubici i Pergola Savudrija nude 5 posto popusta na cjelokupan iznos računa. Restorani Marina u istarskom Novigradu i ARTiČOK u Splitu će gostima za plaćanje ovim karticama ponuditi besplatno piće dobrodošlice, dok će posjetitelji restorana Foša u Zadru i Noštromo u Splitu moći računati na piće dobrodošlice ili aperitiv. Besplatan digestiv na kraju obroka čeka korisnike u restoranu korisnike u restoranu Zora Bila u Splitu, dok će posjetitelji restorana La Cantinetta u Skradinu dobiti aperitiv. Besplatnim desertom su se u ovaj program uključili zagrebački restorani Agava, Bistro Apetit by Marin Rendić, Mano 1 i Mano 2 te Trilogija. She Bio bistro u Šibeniku gostima koji plate Mastercard ili Maestro karticom osigurava besplatan aperitiv ili digestiv, no u razdoblju od 1. svibnja do 31. listopada.

Za više informacija kliknite ovdje.

U nagradnoj igri „Tommy i Mastercard Vas vode na ljetovanje za 2019. godinu“ korisnici Mastercard® i Maestro® kartica imaju priliku biti među 15 sretnika koji će osvojiti ljetovanje u Hrvatskoj u 2019. godini. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji do 15. rujna u Tommyju obave kupnju u vrijednost od najmanje 200,00 kuna uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticama. Za svaku takvu kupnju kupcu će se na računu otisnuti jedinstveni kod koji – uz ime i prezime, adresu, grad, državu, email adresu i broj telefona/mobitela – za sudjelovanje u nagradnoj igri treba upisati na internetskoj stranici www.tommy.hr. Dobitnici će osvojiti poklon-bon u iznosu od 11.110,00 kn za ljetovanje u Hrvatskoj u 2019. godini u organizaciji turističke agencije Kompas Zagreb d.d.

Pogodnosti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama u Metrou

Od 15. srpnja, HORECA kupci Metroa ostvaruju popust od 20% pri plaćanju Mastercard i Maestro karticama, dok se popust od 10% ostvaruje pri plaćanju dostave ovim karticama. Ova pogodnost je prvenstveno namijenjena hotelima, barovima, pizzerijama, restoranima i fast food lokalima te je kreirana kao poticaj njihovom radu. Naime, u Hrvatskoj posluje 106.221 mikro, malih i srednjih poduzeća (99,7% ukupno registriranih poduzeća) koja ostvaruju udio od 54% u ukupnom prihodu, 69,2% u zaposlenosti i 50,3% u izvozu Hrvatske te su ključan izvor poduzetničkog duha i inovacija presudnih za konkurentnost. 

Trebate pomoć?