Posebne ponude

Aktualno

Sberbank Vam omogućuje još više pogodnosti!

Sberbank i Crodux donose Vam novu pogodnost: POPUST na gorivo na svim Crodux benzinskim servisima.

Prilikom plaćanja Sberbank kreditnim i debitnim karticama na svakom Crodux benzinskom servisu u Hrvatskoj ostvarujete popust* na sva Eurodiesel, Eurosuper te LPG goriva.

* Popust se obračunava samo na plaćanje Sberbank kreditnim i debitnim karticama.

Uz Sberbank i Crodux uživajte u vožnji i pogodnostima!

U okviru suradnje sa Sanctom Domenicom, Mastercard je za korisnike Mastercard i Maestro kartica osigurao popust od 10% na sve igraće i VR konzole te 15% popusta na sve igre, pribor i robu.

Promocija vrijedi od 16.3.2018. do 15.4.2018.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

U okviru suradnje s eKupi, od 14.3.2018. korisnici Mastercard i Maestro kartica koji registriraju svoju karticu u Kupi odmah, ostvaruju popust od 10% pri plaćanju odabranih proizvoda. Ova pogodnost vrijedi za prvih 500 kupaca.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Produljena je dugoročna suradnja sa Spin Cityjem u okviru koje korisnici Mastercard i Maestro kartica do 28.2.2019. dobivaju dupli broj bonus minuta za vožnju. Prilikom plaćanja registracijske naknade u iznosu od 49 kuna dobivaju 40 bonus minuta, a bonus minute dobivaju i pri kupnji paketa.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju popust od 20% na plaćanje iznosa narudžbi na eKupifino. Samo trebaju nakon dodavanja jela u košaricu i nastavka na plaćanje unijeti podatke kartice i označiti „Spremi karticu“.
Ova pogodnost će se ponavljati svakog mjeseca u određenim razdobljima:

 - 10.3. – 23.3.2018 na cijelu ponudu
 - 26.3. – 31.3.2018 Tjedan ribe uz Mastercard

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Preuzimanjem nove Cammeo aplikacije ostvaruje se do 40% popusta na prvu vožnju.

20% popusta očekuje svakog korisnika, a prvih 10.000 koji registriraju svoju Mastercard karticu za plaćanje putem aplikacije očekuje još dodatnih 20% popusta.


Za više informacija kliknite ovdje.

Pogodnosti očekuju korisnike Mastercard kartica u Rijeci prilikom naručivanja hrane na food.hr.

- 20% popusta za 1. narudžbu, 30% popusta za 2. narudžbu, 40% popusta za 3. narudžbu uz plaćanje Mastercard karticom.

10% popusta za na svaku sljedeću narudžbu uz plaćanje Mastercard karticom u razdoblju od 3. mjeseca te stalni popust od 5% nakon toga. Usluga se očekuje u drugim gradovima uskoro.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

U okviru suradnje s Vipnetom, nadoplata bona putem weba uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom osigurava 20% više kuna od iznosa bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, bez vijeka trajanja.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Plaćanje auto osiguranja Mastercard ili Maestro karticama na osiguraj.me osigurava dodatnih 200 kuna popusta na ionako povoljnu cijenu police.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Mastercard je, kao partner prvog hrvatskog izdanja međunarodnog vodiča Gault&Millau, inicirao nagrađivanje hrvatskih restorana s obzirom na mogućnosti plaćanja koje nude te pokrenuo program u kojem će restorani i POP mjesta diljem Hrvatske nuditi različite pogodnosti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama od početka travnja pa sve do kraja 2018.

Za više informacija kliknite ovdje.

Trebate pomoć?