Posebne ponude

Aktualno

Sberbank Vam omogućuje još više pogodnosti!

Sberbank i Crodux donose Vam novu pogodnost: POPUST na gorivo na svim Crodux benzinskim servisima.

Prilikom plaćanja Sberbank kreditnim i debitnim karticama na svakom Crodux benzinskom servisu u Hrvatskoj ostvarujete popust* na sva Eurodiesel, Eurosuper te LPG goriva.

* Popust se obračunava samo na plaćanje Sberbank kreditnim i debitnim karticama.

Uz Sberbank i Crodux uživajte u vožnji i pogodnostima!

Od 26. studenog do 20. prosinca, za svaku kupnju u sustavu eKupi koja je plaćena Mastercard ili Maestro karticom čiji su podaci pohranjeni u navedenom sustavu ostvaruje se 10% popusta. Osim toga, za plaćanje navedenim karticama spremljenim u sustavu eKupi, u promotivnom se razdoblju može ostvariti i dodatnih 30% popusta na blagdanski asortiman, a omogućena je i besplatna dostava.

 

Od 2. studenog do 24. prosinca, korisnici Mastercard® i Maestro® kartica za kupnju iznad 500 kuna na web shopu i prodajnim mjestima u sustavu trgovina sportske odjeće i obuće Ferivi dobivaju vaučer u vrijednosti 100 kuna koji mogu iskoristiti pri idućoj kupnji većoj od 500 kuna. Popis i adrese fizičkih trgovina te web shopova u sustavu Ferivi mogu se pronaći ovdje.

 

U najljepšem dijelu godine, korisnici Mastercard i Maestro kartica moći će ostvariti brojne pogodnosti na jednoj od najpopularnijih lokacija Adventa u Zagrebu – Božićnoj bajci u samom centru grada. Te pogodnosti uključuju popuste, ali i jedinstvena iskustva koja će isključivo korisnici Mastercard kartica moći kupiti preko Mastercardove platforme Priceless Cities.

Inovativno digitalno rješenje za plaćanje parkinga – aplikacija PayDo – omogućava plaćanje parkinga u osam hrvatskih gradova putem kartice koja se povezuje s prethodno kreiranim računom unutar aplikacije. Osim što će svoju karticu moći koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, korisnici Mastercard kartica – koje su preferirane kartice za ovu aplikaciju – će moći pohraniti svoju karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti pogodnost povrata 10 posto iznosa plaćenih satnih karti na promotivni račun.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Nove pogodnosti očekuju i korisnike Mastercard i Maestro kartica pri plaćanju vožnje u Eko taxiju. Od 17. travnja, svakog utorka 70 posto popusta ostvaruju korisnici koji vožnju plate svojom Mastercard karticom kroz Eko taxi aplikaciju. I dalje se nastavlja postojeća svakodnevna promocija kojom korisnici Eko taxija koji vožnju plaćaju beskontaktnim Mastercard ili Maestro karticama štede 20 posto, kao i korisnici Mastercard kartica koji plaćaju kroz Eko taxi aplikaciju.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Produljena je dugoročna suradnja sa Spin Cityjem u okviru koje korisnici Mastercard i Maestro kartica do 28.2.2019. dobivaju dupli broj bonus minuta za vožnju. Prilikom plaćanja registracijske naknade u iznosu od 49 kuna dobivaju 40 bonus minuta, a bonus minute dobivaju i pri kupnji paketa.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Preuzimanjem nove Cammeo aplikacije ostvaruje se do 40% popusta na prvu vožnju.

20% popusta očekuje svakog korisnika, a prvih 10.000 koji registriraju svoju Mastercard karticu za plaćanje putem aplikacije očekuje još dodatnih 20% popusta.


Za više informacija kliknite ovdje.

U okviru suradnje s Vipnetom, nadoplata bona putem weba uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom osigurava 20% više kuna od iznosa bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, bez vijeka trajanja.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Pogodnosti očekuju i korisnike Mastercard kartica u ACI marinama. Ondje ostvaruju 5% popusta na naknadu za rezervaciju veza za plaćanje kroz ACI mobilnu aplikaciju ili web sustava za rezervaciju. Za najbrže nautičare koji na taj način rezerviraju vez, u svakoj marini čekaju po dva dedicirana premium mjesta. Ostale pogodnosti uključuju 5% popusta na usluge brodske dizalice i travel lifta te 5% popusta na smještaj u apartmanima ACI marine Cres za plaćanje Mastercard i Maestro karticama.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Gault&Millau je predstavio prvo izdanje gastronomskog vodiča za hrvatsko tržište u kojem je ocijenjeno 100 najboljih restorana te 50 POP mjesta, popularnih, neformalnih lokala iz cijele Hrvatske. Restorani u Hrvatskoj su po prvi puta ocijenjeni i s obzirom na mogućnosti plaćanja koje nude svojim gostima što je inicirao Mastercard, partner Vodiča. U okviru ovog projekta brojni restorani u Hrvatskoj nudit će do 31. prosinca pogodnosti za plaćanje Mastercard i Maestro karticama: restoran hotela Amfiteatar Pula osobi koja plaća ovim karticama i njegovim ili njezinim gostima nudi besplatno piće dobrodošlice ili aperitiv/digestive, dok zagrebački Noel, Lojzekova hiža u Gornjoj Stubici i Pergola Savudrija nude 5 posto popusta na cjelokupan iznos računa. Restorani Marina u istarskom Novigradu i ARTiČOK u Splitu će gostima za plaćanje ovim karticama ponuditi besplatno piće dobrodošlice, dok će posjetitelji restorana Foša u Zadru i Noštromo u Splitu moći računati na piće dobrodošlice ili aperitiv. Besplatan digestiv na kraju obroka čeka korisnike u restoranu korisnike u restoranu Zora Bila u Splitu, dok će posjetitelji restorana La Cantinetta u Skradinu dobiti aperitiv. Besplatnim desertom su se u ovaj program uključili zagrebački restorani Agava, Bistro Apetit by Marin Rendić, Mano 1 i Mano 2 te Trilogija. She Bio bistro u Šibeniku gostima koji plate Mastercard ili Maestro karticom osigurava besplatan aperitiv ili digestiv, no u razdoblju od 1. svibnja do 31. listopada.

Za više informacija kliknite ovdje.

Pogodnosti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama u Metrou

Od 15. srpnja, HORECA kupci Metroa ostvaruju popust od 20% pri plaćanju Mastercard i Maestro karticama, dok se popust od 10% ostvaruje pri plaćanju dostave ovim karticama. Ova pogodnost je prvenstveno namijenjena hotelima, barovima, pizzerijama, restoranima i fast food lokalima te je kreirana kao poticaj njihovom radu. Naime, u Hrvatskoj posluje 106.221 mikro, malih i srednjih poduzeća (99,7% ukupno registriranih poduzeća) koja ostvaruju udio od 54% u ukupnom prihodu, 69,2% u zaposlenosti i 50,3% u izvozu Hrvatske te su ključan izvor poduzetničkog duha i inovacija presudnih za konkurentnost. 

Trebate pomoć?