Posebne ponude

Aktualno

Nagradne subote u robnoj kući IKEA!

Sklonite se od prevelikih hladnoća u robnu kuću IKEA jer zimski dani tamo postaju dodatno topliji uz nagradne igre subotom! Beskontaktno plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama na blagajnama subotama 7. prosinca, 14. prosinca i 21. prosinca i osvojite IKEA poklon kupone!

Mastercard i Maestro vikend u iSTYLE prodavaonicama!

Posebne pogodnosti i popusti za kupnju Apple uređaja očekuju sve korisnike Mastercard® i Maestro® kartica u razdoblju od 12. do 15. prosinca. Uštedite i do 3.000 kuna uz Mastercard i Maestro u ograničenoj blagdanskoj ponudi u svim iSTYLE prodavaonicama i online na iSTYLE.hr. Ispunite sve želje vaših najdražih i učinite praznike magičnim uz Apple poklone.

Čarobni dječji advent na Vrapču!

Pogodnost uključuje besplatan najam klizaljki za plaćanje klizanja Mastercard® ili Maestro® karticama svakog dana u razdoblju od 17 do 20 sati. Klizalište će biti otvoreno od 2. prosinca do 12. siječnja.

Božićna bajka powered by Mastercard!

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica u razdoblju od 30. studenog do 7. siječnja ostvaruju 10% popusta na svim prodajnim mjestima u sklopu Božićne bajke na glavnom zagrebačkom trgu.

Advent na Zrinjevcu!

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica u razdoblju od 30. studenog do 7. siječnja ostvaruju 10% popusta na 45 posebno označenih prodajnih mjesta na Zrinjevcu.

Ledeni park na Tomislavcu!

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica u razdoblju od 28. studenog do 7. siječnja ostvaruju 10% popusta na svim prodajnim mjestima u sklopu Ledenog parka kao i posebnu promociju ponedjeljkom: svakog ponedjeljka uz kupnju jedne ulaznice za klizanje Mastercard i Maestro karticama online ili na fizičkim prodajnim mjestima, druga se dobije potpuno besplatno. U sklopu suradnje kreirano je i neprocjenjivo iskustvo Silent Srijeda koje se može kupiti na Priceless.com. Kroz iskustvo posjetitelji mogu uživati u klizanju na otvorenom, na najljepšem klizalištu u glavnom gradu Hrvatske. Paket sadrži klizaljke i slušalice sa 3 različite playliste s kojih se može birati glazba za neprocjenjivo iskustvo "tihog klizanja" i to svake srijede navečer od 22 do 23h za vrijeme trajanja Adventa. Neprocjenjivo iskustvo je rezervirano samo za korisnike Mastercard kartica.

Fuliranje na Strossmayerovom trgu!

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica u razdoblju od 28. studenog do 31. prosinca ostvaruju 10% popusta na svim prodajnim mjestima u sklopu Fuliranja.

Mastercard, ponosni pokrovitelj blagdanske čarolije!

Na više od 100 prodajnih mjesta zagrebačkog Adventa Mastercard je ove godine osigurao prihvat kartica i brojne pogodnosti za kartična plaćanja. Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica tako mogu svojim karticama plaćati na Fuliranju na Strossmayerovom trgu, Adventu na Zrinjevcu, Ledenom parku na Tomislavovom trgu, Božićnoj bajci powered by Mastercard na Trgu bana Jelačića kao i na Čarobnom dječjem adventu u živopisnom Vrapču.
U okviru suradnje s Vipnetom, nadoplata bona putem weba uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom osigurava 20% više kuna od iznosa bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, bez vijeka trajanja.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica u tjednu od 2.12. do 8.12.2019. na redovne cijene ostvaruju 25% popusta za kupnju tekstila, obuće i opreme za skijanje. Popust se ostvaruje na blagajnama Intersporta i popusti se međusobno ne zbrajaju.

Sberbank Vam omogućuje još više pogodnosti!

Sberbank i Crodux donose Vam novu pogodnost: POPUST na gorivo na svim Crodux benzinskim servisima.

Prilikom plaćanja Sberbank kreditnim i debitnim karticama na svakom Crodux benzinskom servisu u Hrvatskoj ostvarujete popust* na sva Eurodiesel, Eurosuper te LPG goriva.

* Popust se obračunava samo na plaćanje Sberbank kreditnim i debitnim karticama.

Uz Sberbank i Crodux uživajte u vožnji i pogodnostima!

Nove pogodnosti očekuju i korisnike Mastercard i Maestro kartica pri plaćanju vožnje u Eko taxiju. Od 17. travnja, svakog utorka 70 posto popusta ostvaruju korisnici koji vožnju plate svojom Mastercard karticom kroz Eko taxi aplikaciju. I dalje se nastavlja postojeća svakodnevna promocija kojom korisnici Eko taxija koji vožnju plaćaju beskontaktnim Mastercard ili Maestro karticama štede 20 posto, kao i korisnici Mastercard kartica koji plaćaju kroz Eko taxi aplikaciju.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Preuzimanjem nove Cammeo aplikacije ostvaruje se do 40% popusta na prvu vožnju.

20% popusta očekuje svakog korisnika, a prvih 10.000 koji registriraju svoju Mastercard karticu za plaćanje putem aplikacije očekuje još dodatnih 20% popusta.


Za više informacija kliknite ovdje.

Trebate pomoć?