Posebne ponude

Aktualno

Mastercard i Konzum ove su godine pripremili razne pogodnosti za sve korisnike Mastercard® kartica i Konzumove Internet trgovine! Svi korisnici koji pohrane podatke svoje Mastercard kartice u Konzumovu Internet trgovinu za prvu kupnju dobivaju 10% popusta. Za svaku treću kupnju tom istom pohranjenom Mastercard karticom u Konzumovoj Internet trgovini u iznosu od 700 ili više kuna, također ostvaruju 10% popusta.

Mastercard nastavlja suradnju s najvećim hrvatskim kino prikazivačem i u 2020. godini pa tako svakog ponedjeljka za svaku kupljenu 2D ili 3D ulaznicu svojom beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom, drugu ulaznicu dobijete na dar. Pogodnost se odnosi za sve kupnje na prodajnim mjestima u CineStar kinima i za sve projekcije ponedjeljkom u periodu od 19 do 20 sati. Nadalje, svakog utorka za kupnju dvije ulaznice Mastercard ili Maestro karticom, treću ulaznicu možete dobiti potpuno besplatno, a ova akcija se odnosi samo na kupnju ulaznica online.

Ove godine najveća hrvatska Internet trgovina eKupi slavi svoj 10. rođendan i tom prigodom časti korisnike Mastercard® i Maestro® kartica promotivnim cijenama! Ova godina bit će stoga u znaku broja 10: izdvojili smo 10 top proizvoda po top cijenama koje možete kupiti ovog ponedjeljka, 10. veljače u 10h. Ponuda vrijedi za prvih 110 kupaca. Akcija se nastavlja jedan dan svakog mjeseca do kraja godine, a više informacija možete pronaći na www.ekupi.hr!

Pobjegnite u šarmantni srednjovjekovni gradić Buzet na vikend iz snova. Uživajte u luksuzu i romantici tijekom dvodnevnog boravka u boutique hotelu Vela Vrata. Smjestite se u ovaj intimni obiteljski hotel koji gleda na dolinu rijeke Mirne, zatim se opustite u zatvorenom bazenu i isprobajte sadržaje u spa centru. Napunite baterije sljedećeg jutra uz bogat doručak, prije posjeta destileriji Aura na degustaciju rakija i lokalnih džemova. Također, posjetite Natura Tartufe gdje ćete uživati u kušanju istarskih tartufa. Iskustvo možete kupiti isključivo na Priceless.com svojom Mastercard® karticom.

Vozite se povoljnije svaki dan uz Eko taxi i Mastercard!

Znate li da sa Eko taxijem svakog dana ostvarujete 10% popusta za plaćanje Mastercard® karticom iz aplikacije? Ukoliko već niste, skinite besplatnu aplikaciju, pohranite podatke svoje Mastercard kartice i naručite vožnju po najnižim cijenama. Eko taxi i Mastercard se vole!

 

Rođendansko slavlje eKupi traje cijelu godinu!


Ove godine najveća hrvatska Internet trgovina eKupi slavi svoj 10. rođendan i tom prigodom časti korisnike Mastercard® i Maestro® kartica promotivnim cijenama! Jedan dan, svaki dan u mjesecu, eKupi i Mastercard pripremit će 10 atraktivnih artikala na koje korisnici Mastercard i Maestro kartica dobivaju dodatnih 10% popusta. Akcija traje do kraja godine, a više informacija potražite svakog mjeseca na eKupi web stranicama.Pobjegnite za vikend i istražite vinsku regiju Slavonije!


Posjetite Priceless.com i potražite novo iskustvo posebno osmišljeno za korisnike Mastercard® kartica! Uživajte u romantičnom vikendu i istraživanju vinograda čuvene hrvatske vinske regije. Zaljubit ćete se u okuse Slavonije u vikendu za dvoje s dva noćenja i doručkom u Hotelu Stupnički Dvori u Brodskom Stupniku. Jedan tradicionalni doručak bit će vam poslužen usred vinograda. Imat ćete priliku obići vinograde i vinariju uz vodiča te uživati u odmoru kraj obližnjeg jezera, a možete se okušati i u pecanju. U nagrađivanoj vinariji Galić u srcu Kutjeva kušat ćete cijenjena Galić vina, obići ovo jedinstveno, moderno zdanje, a kući otići s vrijednim poklonom - bocom vina Galić.

U okviru suradnje s Vipnetom, nadoplata bona putem weba uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom osigurava 20% više kuna od iznosa bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, bez vijeka trajanja.

 

Za više informacija kliknite ovdje.

Sberbank Vam omogućuje još više pogodnosti!

Sberbank i Crodux donose Vam novu pogodnost: POPUST na gorivo na svim Crodux benzinskim servisima.

Prilikom plaćanja Sberbank kreditnim i debitnim karticama na svakom Crodux benzinskom servisu u Hrvatskoj ostvarujete popust* na sva Eurodiesel, Eurosuper te LPG goriva.

* Popust se obračunava samo na plaćanje Sberbank kreditnim i debitnim karticama.

Uz Sberbank i Crodux uživajte u vožnji i pogodnostima!

Preuzimanjem nove Cammeo aplikacije ostvaruje se do 40% popusta na prvu vožnju.

20% popusta očekuje svakog korisnika, a prvih 10.000 koji registriraju svoju Mastercard karticu za plaćanje putem aplikacije očekuje još dodatnih 20% popusta.


Za više informacija kliknite ovdje.

Trebate pomoć?