Sberbank shopping dani

Uz kupovinu Sberbank Mastercard kreditnim karticama

SPORT

Od 10. do 15. u mjesecu odaberite najbolje sportske brendove uz 20% popusta na prodajnim mjestima Sport Vision, Buzz ,The North Face, Champion i EXTRASPORTS.

Kao korisnika Sberbank Mastercard kreditne kartice svakog 10. do 15. u mjesecu očekuje vas 20% popusta na sav nesniženi asortiman, i dodatnih 10% popusta na već sniženi asortiman!

Popust se ostvaruje na blagajni prodajnog mjesta prilikom plaćanja Sberbank Mastercard kreditnom karticom, a moguće je iskoristi popust i pri kupovini na internetu. Prilikom online plaćanja potrebno je kod izbora sredstva plaćanja odabrati plaćanje Mastercard karticama Sberbank kako bi se osigurao popust. 


Svoju online kupovinu možete obaviti klikom na jedan od linkova:

Kompanija Sport Vision je zastupnik renomiranih sportskih brendova Champion, Ellesse, Umbro, New Balance, North Face i mnogih drugih te partner vodećih svjetskih sportskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, a čiji proizvodi se mogu naći na svim Sport Vision prodajnim mjestima.

Dodatne informacije o popustu:

  • SPORT VISION – 20% popusta na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 10% na već sniženo (komisijska prodaja je isključena, a akcije se međusobno isključuju, popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove)
  • TNF – 20%popusta na nesniženi asortiman i dodatnih 10% na već sniženo (akcije se međusobno isključuju, popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove)
  • CHAMPION – 20% na nesniženi asortiman i dodatnih 10% na već sniženo (akcije se međusobno isključuju, popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove)
  • EXTRASPORTS – 20% popusta na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 10% na već sniženo (komisijska prodaja je isključena iz pogodnosti, akcije se međusobno isključuju, akcija se odnosi na odabrani asortiman, popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove)
  • BUZZ – 20% popusta na odabrani asortiman (akcije se međusobno isključuju, akcija se odnosi na odabrani asortiman, popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove)

 

Trebate pomoć?