Sberbank shopping dani

Popusti uz kupovinu Sberbank Mastercard kreditnim karticama

Svakog 10. do 15. u mjesecu iskoristite odlične popuste kod naših partnera prilikom plaćanja svojom Sberbank Mastercard kreditnom karticom!

MODA

Ostvarite 15% popusta* na cjelokupan asortiman na Marella i Wolford prodajnim mjestima!
*Popust ne uključuje poklon bonove.

Marella prodajna mjesta:
Preradovićeva 4, Zagreb
City Center One West, Jankomir 33, Zagreb
Poljana Grugura Ninskog 1, Split

Wolford prodajno mjesto:
Jurišićeva 8, Zagreb

SPORT

Odaberite najbolje sportske brendove uz 20% popusta na prodajnim mjestima Sport Vision, Buzz ,The North Face, Champion i EXTRASPORTS.
Sberbank shopping dani donose vam 20% popusta na sav nesniženi asortiman, i dodatnih 10% popusta na već sniženi asortiman!

Popust se ostvaruje na blagajni prodajnog mjesta prilikom plaćanja Sberbank Mastercard kreditnom karticom, a moguće je iskoristi popust i pri kupovini na internetu. Prilikom online plaćanja potrebno je kod izbora sredstva plaćanja odabrati plaćanje Mastercard karticama Sberbank kako bi se osigurao popust. 


Svoju online kupovinu možete obaviti klikom na jedan od linkova:

Kompanija Sport Vision je zastupnik renomiranih sportskih brendova Champion, Ellesse, Umbro, New Balance, North Face i mnogih drugih te partner vodećih svjetskih sportskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, a čiji proizvodi se mogu naći na svim Sport Vision prodajnim mjestima.

Dodatne informacije o popustu:

  • SPORT VISION – 20% popusta na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 10% na već sniženo (komisijska prodaja je isključena, a akcije se međusobno isključuju, popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove)
  • TNF – 20%popusta na nesniženi asortiman i dodatnih 10% na već sniženo (akcije se međusobno isključuju, popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove)
  • CHAMPION – 20% na nesniženi asortiman i dodatnih 10% na već sniženo (akcije se međusobno isključuju, popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove)
  • EXTRASPORTS – 20% popusta na odabrani nesniženi asortiman i dodatnih 10% na već sniženo (komisijska prodaja je isključena iz pogodnosti, akcije se međusobno isključuju, akcija se odnosi na odabrani asortiman, popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove)
  • BUZZ – 20% popusta na odabrani asortiman (akcije se međusobno isključuju, akcija se odnosi na odabrani asortiman, popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove)

 

Trebate pomoć?