Sberbank klijenti podižu gotovinu na TISKU BEZ NAKNADE

NOVOST!

Svi naši klijenti korisnici Sberbank Maestro kartice tekućeg računa mogu podizati gotovinu BEZ NAKNADE i na kioscima Tiska i Tisak media centra!
Sberbank Hrvatska se zalaže za održavanje visokog standarda usluge tijekom novonastalih okolnosti uzrokovanih koronavirusom. 
Naš glavni prioritet je dobrobit naših klijenata i zaposlenika te smo u tom smislu poduzeli sve moguće mjere kako bismo osigurali nesmetano poslovanje Banke i dostupnost naših usluga.

KORISTITE NAŠE ONLINE USLUGE

Savjetujemo vam da sve bankarske aktivnosti obavljate pomoću naših online usluga - Sberbank2go mobilnog bankarstva, Sberbank@home internet bankarstva i na Sberbank bankomatima.

U slučaju posjete poslovnici, molimo vas da u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pričekate svoj red na sigurnoj udaljenosti od drugih osoba, kako bi zaštitili svoje zdravlje i zdravlje drugih klijenata i zaposlenika poslovnice.

Kako je u ovom trenutku najvažnije držati se svih uputa relevantnih institucija i kretati se izvan kuće samo koliko je nužno, od 26. ožujka naši korisnici Maestro debitnih kartica za fizičke osobe mogu podizati gotovinu na bankomatima svih banaka u Hrvatskoj bez naknade. U ovoj izvanrednoj situaciji želimo pružiti još veću razinu sigurnosti te smo povećali limit za beskontaktno plaćanje svim Sberbank karticama, sa 100 kuna na 250 kuna bez potrebe autorizacije PIN-om ili potpisom. Implementacija ove funkcionalnosti na POS uređaje unutar zemlje je u tijeku te postoji mogućnost da će se još neko vrijeme na pojedinim prodajnim mjestima morati autorizirati iznos iznad 100 kuna.

PRILAGODILI SMO RADNO VRIJEME NAŠIH POSLOVNICA I KONTAKT CENTRA


Sve naše poslovnice rade od 9:00-14:00 sati, više informacija potražite na linku.
Radno vrijeme Kontakt centra je od 8:00-17:00 sati. 

U periodu izvan radnog vremena Kontaktnog centra za prijavu krađe ili gubitka Maestro ili Mastercard kartice molimo nazovite broj telefona 01/ 3078 699. Za aktivaciju kartice, molimo kontaktirajte nas od ponedjeljka do petka od 8:00-16:00 sati.

Posebnu brigu želimo posvetiti našim starijim sugrađanima i umirovljenicima te im omogućiti prioritetan pristup našim poslovnicama.
Neovisno o kraćem radnom vremenu poslovnica, umirovljenici imati prioritet u pružanju naših usluga, i to utorkom i četvrtkom od 9:00–10:00 sati.

MJERE ZA POMOĆ GRAĐANIMA I TVRTKAMA

Sberbank je omogućila svim svojim klijentima, građanima i tvrtkama, odgodu otplate njihovih financijskih obveza prema Banci.
Popis mjera možete pronaći na linku. 

Trebate pomoć?