Dobrodošli u

 Sberbank program vjernosti

 

 

Za Vas, naše klijente s Orange paketom tekućeg računa koji ste odabrali primati redoviti priljev na Sberbank tekući račun vrijede malo drukčija pravila – što više usluga koristite to više ušteda ostvarujete!

 

 

Uživajte u pogodnostima Sberbank HVALA programa vjernosti:

 

 

 

 


Kako sudjelovati u programu vjernosti

 

 

Skupljajte bodove

Sudjelovanje u programu vjernosti je potpuno besplatno! Imate li Orange paket tekućeg računa i primate redoviti priljev u kunama na Sberbank tekući račun, automatski ćete biti uključeni u naš HVALA program vjernosti u kojem Vas nagrađujemo za korištenje naših proizvoda i usluga. 
Koristite li Sberbank usluge i po njima uredno poslujete, Sberbank Vam svaki mjesec šalje zaHVALU u obliku ostvarenih bodova u našem programu vjernosti.

Svaki mjesec ostvarite popust

Po završetku mjeseca, Vaše skupljene bodove pretvaramo u kune i automatski umanjujemo* naknadu po Vašem Orange paketu tekućeg računa! U tablici niže možete pogledati koliko bodova ostvarujete koristeći određene usluge.

* Više informacija o uvjetima sudjelovanja u Sberbank HVALA programu vjernosti potražite u općim uvjetima na www.sberbank.hr i u poslovnicama Banke.

Pregledajte svoje bodove

Prijavite se u on-line bankarstvo (Sberbank2go mobilno bankarstvo ili Sberbank@home internetsko bankarstvo) gdje imate mogućnost na jednostavan način pregledati skupljene bodove. Skupljene bodove možete provjeriti i pozivom na besplatan info telefon 0800 0600 ili u Vama najbližoj Sberbank poslovnici.

 

 

Kako skupljati bodove i ostvariti popust

 

 

Naknada za korištenje Orange paketa tekućeg računa u kunama umanjuje se prikupljajući bodove po sljedećim uslugama:

 

Primjer

 

 

*Obračun bodova vrši se u prvoj polovici tekućeg mjeseca za prethodni mjesec. Prikupljeni bodovi se pretvaraju u kune gdje je 1 bod = 1 kuna nakon čega se odobreni popust na naknadu uplaćuje na paket tekućeg računa. Transakcija će biti zabilježena pod nazivom "Program vjernosti - popust". Popust će biti jasno prikazan na izvatku tekućeg računa kao i uvidom u promet u on-line bankarstvu (Sberbank2go – mobilno bankarstvo ili Sberbank@home – Internet bankarstvo).

 

Više detalja o sudjelovanju u HVALA programu vjernosti možete pronaći u općim uvjetima na poveznici: https://www.sberbank.hr/media/3874/ou-za-pruzanje-platnih-usluga-fizickim-osobama-potrosacima__14092019.pdf