Volksbank od 15. ožujka na još jednoj splitskoj adresi

15.03.2010. Press portal

Volksbank od 15. ožujka na još jednoj splitskoj adresi

Volksbank d. d. širi mrežu poslovnica u Hrvatskoj

 

Volksbank OD 15. OŽUJKA NA JOŠ JEDNOJ SPLITSKOJ ADRESI -
POLJIČKA CESTA 12


ZAGREB, 15. ožujka 2010. – Od 15. ožujka 2010. godine Volksbank d.d. posluje na još jednoj splitskoj adresi – Poljička cesta 12 – čime je broj poslovnica u Volksbank poslovnoj mreži povećan na 29.
Kao i sve ostale Volksbank poslovnice, i poslovnica u Poljičkoj 12 u Splitu uz poslovanje s građanima i malim poduzetnicima pruža mogućnost platnog prometa za pravne osobe te korištenje bankomata. Radno vrijeme poslovnice je ponedjeljkom od 9 do 19 sati te utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 16 sati.
«Volksbank je poznata kao banka s vrlo konkurentnim proizvodima prilagođenim potrebama i željama naših klijenata, a prigodom otvorenja nove poslovnice u Splitu, svim novim klijentima nudimo da isprobaju naše nove pakete tekućih računa 'VeBe za tebe' bez naknade u prvih šest mjeseci korištenja, dok ćemo na sve zaprimljene zahtjeve za stambene kredite u razdoblju od otvorenja poslovnice do 15. svibnja ove godine odobravati 50% popusta na naknadu za administraciju za kredit», kazao je Đorđe Ljuba, direktor Volksbank Poslovnice Split.

Paleta tekućih računa 'VeBe za tebe' klijentima pruža niz pogodnosti, među kojima su i dozvoljeno prekoračenje od jedne do tri plaće te zlatna rezerva, odnosno dodatno prekoračenje po tekućem računu u slučaju potrebe klijenta za kratkoročnom pozajmicom. Uz to, klijenti koji ugovore otvaranje jednog od VeBe za tebe tekućih računa tijekom akcijskog razdoblja ostvaruju i mogućnost zatvaranja minuta po tekućem računu u staroj banci putem nenamjenskog kredita bez naknade i uz kamatnu stopu od 7,99% godišnje, kao i nagradne kamate od jednog postotnog poena na oročenu kunsku štednju za rokove do 12 mjeseci te podizanja gotovine bez naknade na oko 1.000 bankomata iz MBU mreže.

Ovisno o odabranom tekućem računu, moguće je ostvariti i niz dodatnih pogodnosti poput uvećanja kamatne stope za 0,25 postotnih poena na Bonus štednju, uvećanja kamatne stope na pozitivan saldo na tekućem računu do 2,50% godišnje, povoljnije kamatne stope za VB klub štednju, korištenja Internet bankarstva bez plaćanja članarine, besplatnog SMS bankarstva, besplatnog ugovaranja trajnih naloga, ugovaranja polica osiguranja po povoljnijim uvjetima itd.
 

 

Trebate pomoć?