Volksbank na hrvatsko tržište uvodi uslugu 'MoneyGram'

06.04.2010. Press portal

Volksbank na hrvatsko tržište uvodi uslugu 'MoneyGram'

Volksbank NA HRVATSKO TRŽIŠTE UVODI USLUGU 'MONEYGRAM'

Moneygram je vodeći servis za transfer novca prisutan u više od 190 zemalja svijeta

ZAGREB, 06. travnja, 2010. – Volksbank d.d. na hrvatsko tržište od danas uvodi novu uslugu transfera gotovog novca u i iz inozemstva zahvaljujući suradnji s jednim od vodećih servisa za transfer gotovog novca na svijetu – američkim MoneyGramom. Radi se o servisu osnovanom 1940. godine u Minneapolisu koji danas posluje u više od 190 zemalja svijeta na više od 186.000 lokacija.

Uporabom MoneyGrama novac se može prebaciti primatelju u samo desetak minuta bez potrebe za otvaranjem računa u banci. Glavne prednosti MoneyGrama pred ostalim sličnim servisima su raširena mreža, odnosno veći broj lokacija i brža usluga te iznimno konkurentne cijene.

Odsad će svi hrvatski građani koji žive i rade u inozemstvu, pomorci, prijevoznici i sl. zahvaljujući ovoj usluzi za samo deset minuta moći prebaciti novac primateljima u Republici Hrvatskoj. Isto tako, pošiljatelji novca iz Hrvatske uporabom ovog servisa mogu poslati novac u 190 zemalja širom svijeta.

Za prijenos putem MoneyGrama nije potrebno imati otvoreni račun u banci, a provizija je najpovoljnija na tržištu. Kao ekskluzivni zastupnik MoneyGrama u Republici Hrvatskoj, Volksbank d.d. korisnicima ove usluge pri slanju omogućuje uplatu gotovog novca u kunama i izbor valute u kojoj će isplata biti izvršena, a pri primanju isplatu poslanog novca u kunama.

Usluga transfera gotovog novca putem MoneyGrama dostupna je u svih 29 Volksbank poslovnica u RH.