Volksbank nudi nove pogodnosti uz tekuće račune 'VeBe za tebe'

Volksbank nudi nove pogodnosti uz tekuće račune 'VeBe za tebe'

Volksbank NUDI NOVE POGODNOSTI UZ TEKUĆE RAČUNE
'VEBE ZA TEBE'

Obiteljske pogodnosti u akciji do kraja godine

ZAGREB, 07. travnja, 2010. – U akciji do konca godine Volksbank klijentima koji ugovore jedan iz palete tekućih računa «VeBe za tebe» nudi dodatne pogodnosti, poput neplaćanja naknade za vođenje tekućeg računa do 30. lipnja 2011. godine svim članovima obitelji postojećeg korisnika «VeBe za tebe» tekućeg računa koji do konca godine ugovore tekući račun «VeBe za tebe», odnosno 50% popusta na naknadu za vođenje računa svim članovima obitelji koji ugovore jedan od «VeBe za tebe» paketa (Mini, Maxi, Deluxe i Forte).

Uz to, svi klijenti koji tijekom trajanja akcije ugovore Forte ili Deluxe paket tekućeg računa ostvaruju pravo na uvećanje kamatne stope na oročeni depozit na rokove preko 12 mjeseci te na Bonus štednju uz ugovoreni trajni nalog za 0,2 postotna poena.

Jedna od novih pogodnosti je i mogućnost izbora stepenaste metode obračuna kamate na dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu, pri čemu se za prekoračenje do 500 kuna ne plaća nikakva kamata, kao i mogućnost ugovaranja korištenja Mastercard kreditne kartice bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja svim korisnicima «VeBe za tebe» tekućih računa.

Kao i dosad, svi klijenti koji ugovore jedan iz palete tekućih računa «VeBe za tebe» ostvaruju mogućnost zatvaranja minusa po tekućem računu u drugim bankama putem nenamjenskog kredita u eurima ili kunama bez naknade te uz kamatnu stopu 7,99% u eurima, odnosno 7% u kunama - što je najpovoljniji kredit na tržištu - kao i dodatne pogodnosti poput dozvoljenog prekoračenja do tri mjesečne plaće i uz mogućnost korištenja «zlatne rezerve» do iznosa jedne plaće. «Zlatna rezerva» je novost na hrvatskom tržištu i predstavlja dodatno prekoračenje po tekućem računu na rok do tri mjeseca u slučaju potrebe klijenta za kratkoročnom pozajmicom. Svi klijenti ujedno ostvaruju i pravo besplatnog podizanja gotovine na oko 900 bankomata iz MBU mreže.

Ovisno o odabranom paketu tekućeg računa iz palete «VeBe za tebe», moguće je ostvariti i niz drugih pogodnosti poput umanjenja naknade za administraciju stambenog ili hipotekarnog kredita, uvećanja kamatne stope na pozitivan saldo na tekućem računu do čak 2,50% godišnje, isplate mirovine svakog 1. u mjesecu, korištenja Internet bankarstva bez plaćanja članarine, besplatnog SMS bankarstva, besplatnog ugovaranja trajnih naloga, ugovaranja polica osiguranja po povoljnijim uvjetima itd.

Sve informacije o paleti tekućih računa «VeBe za tebe» te svim pogodnostima mogu se dobiti osobno u poslovnici Banke, na besplatnom telefonu Volksbank Kontakt centra 0800 0600 te na web stranici www.volksbank.hr.