DO 30% BONUSA NA KAMATNU STOPU ZA „IDEAL ŠTEDNJU“

02.04.2012. Press portal

DO 30% BONUSA NA KAMATNU STOPU ZA „IDEAL ŠTEDNJU“

Volksbank do 30. lipnja nudi akcijske uvjete Ideal štednje

 

DO 30% BONUSA NA KAMATNU STOPU ZA „IDEAL ŠTEDNJU“

 

 

ZAGREB, 02. travnja, 2012. – Volksbank d.d. u razdoblju od 02. travnja do 30. lipnja 2012. godine nudi akcijske kamatne stope na Ideal štednju u kunama, eurima i američkim dolarima. Ideal štednja je vrsta oročenog štednog proizvoda koji uz povoljnu kamatnu stopu nudi i izvanrednu fleksibilnost glede raspolaganja dijelom depozita ili čitavim njegovim iznosom bez naknade za prijevremeno razročenje.

Ideal štednja može se ugovoriti na rokove od 3-6 mjeseci, od 6-12 mjeseci, od 12-24 mjeseca te od 24-32 mjeseca, a kamatna stopa ovisi o roku oročenja i visini depozita te iznosi do 5,53% za kune, 4,16% za eure te 3,64% za američke dolare. Kamatna se stopa sastoji od bazne kamate te bonusa na kamatnu stopu od 20%, odnosno 30% (za klijente s tekućim računom) za novougovorene depozite na rokove od 6 do 24 mjeseca ukoliko klijent izdrži ugovoreni rok štednje s minimalno 80% početnog uloga.

Pogodnost koju Ideal štednja omogućava klijentima jest da se depozit može podići dijelom ili u cjelosti prije isteka ugovorenog roka bez naknade za prijevremeno razročenje, s time da se klijentu na ostatak depozita obračunava kamatna stopa jednaka ugovorenoj ukoliko nije prešao u niži ulagački razred. S druge strane, ukoliko klijent tijekom trajanja oročenja dodatnim uplatama poveća ukupni iznos depozita tako da prijeđe u novi razred s višom kamatnom stopom, od trenutka prelaska u novi razred obračunavat će mu se viša kamatna stopa. Minimalni iznos uplate za Ideal štednju iznosi 3.000 kuna, odnosno 500 eura ili 600 američkih dolara.

Uz «Ideal štednju», Volksbank također nudi još povoljnije uvjete B-Free online štednje u kunama i eurima, pa građani za ovu vrstu štednje po viđenju mogu ostvariti kamatnu stopu 3,25% godišnje, dok pravne osobe mogu ugovoriti kamatnu stopu do čak 3,4% godišnje.

 

Trebate pomoć?