Prezentacija Strategije razvoja Sberbank do 2018. godine

13.11.2013. Press portal

Prezentacija Strategije razvoja Sberbank do 2018. godine

MOSKVA, 13. studenog 2013. - Prezentacija strategije razvoja Sberbanke do 2018. godine bit će prenošena uživo preko interneta 14. studenog iz Londona, a tom će događaju prisustvovati i  Herman Gref, predsjednik Uprave (CEO) Sberbank Rusije. Na prezentaciji će izlaganja održati i Maxim Poletaev i Lev Khasis, prvi zamjenici predsjednika Uprave Sberbank, Alexander Morozov, zamjenik predsjednika Uprave Sberbank i Denis Bugrov, stariji potpredsjednik.

Prezentacija će biti održana na ruskom i engleskom jeziku, a započet će u 11:00 po hrvatskom vremenu.

Za praćenje prezentacije na engleskom jeziku:

Sberbank Rusija
Alexander Baziyan
Odjel za odnose s javnošću
Tel. +7(495) 957 5721
media@sberbank.ru

Sberbank Rusija je najveća ruska banka i jedna od vodećih svjetskih financijskih institucija na koju otpada gotovo trećina ukupne aktive ruskog bankarskog tržišta. Sberbank je najveći kreditor ruskog gospodarstva te najveći depozitar. Osnivač i većinski vlasnik Sberbanke je Središnja banka Ruske Federacije s 50% + 1 dionicom s pravom glasa. Ostale dionice banke u vlasništvu su domaćih i međunarodnih ulagača. Banka se u više od 20 zemalja svijeta brine za potrebe više od 110 milijuna klijenata fizičkih osoba te milijun korporativnih klijenata i upravlja najvećom mrežom poslovnica u Rusiji s više od 18.000 poslovnica. Globalno, banka je prisutna u Velikoj Britaniji, SAD-u, zemljama-članicama ZND-a (Zajednica nezavisnih država), u CEE regiji, Turskoj i nekoliko drugih zemalja.

Banka posluje temeljem odobrenja za rad broj 1481 koje je izdala Središnja ruska banka.
Internet stranica banke: www.sberbank.ru