Međunarodni gospodarski forum u Sankt Peterburgu – prijenos događaja uživo u organizaciji Sberbank

21.05.2014. Press portal

MOSKVA, 21. svibnja 2014. – Događaji kojii će na Međunarodnom gospodarskom forumu u Sankt Peterburgu biti održani u organizaciji ili pod pokroviteljstvom Sberbank, kao i poslovni doručak, biti će uživo prenošeni putem interneta. Događaji se mogu pratiti na ruskom i engleskom jeziku na internet stranicama Sberbanke, kao i na internet stranicama agencije RIA Novosti (samo na ruskom jeziku). Uživo će biti omogućeno i praćenje poslovnog doručka  u organizaciji Sberbanke na televizijskom kanalu "Russia 24".

Prijenos skupa u organizaciji Sberbanke pod nazivom „Nova konkurentnost: Alternative i perspektive“ (“New competitiveness: alternatives and prospects”) počinje sutra, 22. svibnja, u 16:00 sati.

Prijenos poslovnog doručka u organizaciji Sberbanke pod nazivom „Novi edukativni modeli za gospodarstvo u 21. stoljeću“ ("New models of education for 21st century economics") počet će 23. svibnja, u 08:00 sati.

Sberbank of Russia
Alexander Baziyan
Odjel za odnose s javnošću
Tel. +7(495) 957 5721

Sberbank of Russia je najveća ruska banka i jedna od vodećih svjetskih financijskih institucija na koju otpada gotovo trećina ukupne aktive ruskog bankarskog tržišta. Sberbank of Russia je najveći kreditor ruskog gospodarstva i ujedno drži najveći dio svih ruskih depozita. Osnivač i većinski vlasnik Sberbanke je Središnja banka Ruske Federacije (Central Bank of the Russian Federation) s 50% + 1 dionicom s pravom glasa. Ostale dionice banke u rukama su domaćih i međunarodnih ulagača. Banka se u ukupno 22 zemlje svijeta brine za potrebe više od 110 milijuna klijenata (fizičkih osoba) i milijun klijenata-pravnih osoba, te upravlja najvećom mrežom poslovnica u Rusiji s više od 18.000 poslovnica. Globalno, banka je prisutna u Velikoj Britaniji, SAD-u, zemljama-članicama ZND-a (Zajednici nezavisnih država), u CEE regiji, Turskoj i u drugim državama.

Banka posluje temeljem odobrenja za rad broj 1481 koje je izdala Bank of Russia.
Internet stranica banke: www.sberbank.ru