321 ŠTEDI! Posebna štedna ponuda

09.10.2014. Press portal

321 ŠTEDI! Posebna štedna ponuda

Zagreb, 09. listopad 2014. – „3...2...1...ŠTEDI!“ - naziv je kampanje kojom Sberbank d.d. u listopadu, mjesecu štednje, predstavlja novost u svojoj ponudi. Svojim vjernim klijentima, kao i onima koji to planiraju postati, Sberbank d.d. nudi tri dobra razloga zašto ugovoriti 321 ŠTEDNJU - odlična fiksna kamatna stopa od 3,21% na sva nova oročenja u eurima, na rok preko dvanaest mjeseci i za iznose već od 500 eura.

Kamatna stopa jednaka je za sve iznose depozita te iznimno konkurentna, posebice za manje štedne uloge. Efektivna kamatna stopa jednaka je nominalnoj kamatnoj stopi.

Posebna ponuda traje do kraja godine, 31. prosinca 2014.

Na ovaj način Sberbank d.d. želi zajedno s klijentima obilježiti i Svjetski dan štednje koji se svake godine slavi 31. listopada već  devedeset godina.

Sberbank je jedna od vodećih banaka u Europi te jedna od najvećih i najbrže rastućih globalnih financijskih institucija. U godišnjem izboru uglednog britanskog financijskog mjesečnika Euromoney, Sberbank je 2013. proglašena najboljom bankom u regiji srednje i istočne Europe.

Više informacija potražite na. 321 Štedi!

Sberbank d.d. je deveta banka po udjelu u ukupnoj aktivi na hrvatskom bankarskom tržištu. Od 15. veljače 2012. godine članica je Sberbank grupe. Zahvaljujući međunarodnoj mreži, Banka klijentima pruža ne samo financijsku podršku u Hrvatskoj putem 33 poslovnice u 24 grada, već im pomaže i u njihovim naporima za uključivanje u poslove s inozemstvom.
Na dan 31. prosinca 2013. godine bilančna suma Banke iznosila je 9.262 mio kuna, dok je adekvatnost kapitala iznosila 20,7%, što ukazuje na visoku sigurnost i stabilnost banke.

Grupacija Sberbank Europe (Sberbank Europe AG) sa sjedištem u Beču, Republika Austrija, je bankovna grupa u 100%-tnom vlasništvu kompanije Sberbank of Russia. Grupacija Sberbank Europe je danas prisutna na ukupno 10 tržišta u Europi: Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Njemačkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji i Ukrajini. Grupacija je na dan 30. lipnja 2014. upravljala mrežom od 282 poslovnice i imala 4.962 zaposlena.

Internet-stranica: www.sberbank.at

Sberbank of Russia je najveća ruska banka i jedna od vodećih svjetskih financijskih institucija. Na Sberbank otpada gotovo trećina ukupne aktive ruskog bankarskog tržišta, a banka je ujedno i ključni kreditor nacionalne ekonomije te najveći depozitar u Rusiji. Osnivač i većinski vlasnik Sberbanke je Ruska središnja banka s 50% + 1 dionicom s pravom glasa. Ostale dionice banke u vlasništvu su domaćih i stranih malih dioničara. Sberbank ima više od 110 milijuna klijenata-fizičkih osoba i milijun korporativnih klijenata u 22 zemlje svijeta. Banka također upravlja najvećom mrežom poslovnica u Rusiji s više od 18.000 poslovnica, a međunarodne operacije uključuju Veliku Britaniju, SAD, zemlje ZND-a, srednju i istočnu Europu, Tursku te nekoliko drugih zemalja.

Banka je u 2012. godini dobila priznanje za „Banku godine“ prema izboru časopisa The Banker, dok je u 2013. godini proglašena najboljom bankom u regiji srednje i istočne Europe i u Rusiji u godišnjem izboru financijskog mjesečnika Euromoney.

Internet-stranica: www.sberbank.ru

Nikolina Jerkin