Novi Sberbak paketi tekućeg računa do 6 mjeseci uz 50% nižu naknadu

06.05.2019. Press portal

Novi Sberbak paketi tekućeg računa do 6 mjeseci uz 50% nižu naknadu

 Sberbank d.d. od 6.5.2019. u ponudi ima nove pakete tekućeg računa – GREEN i ORANGE.

Ugovaranje paketa klijentima donosi uštedu u usporedbi s korištenjem istih proizvoda i usluga izvan paketa, kao i sljedeće pogodnosti:

  • podizanje gotovine na 2.000 lokacija bez naplate naknade – na bilo kojem prodajnom mjestu Tiska i Tisak media te na bankomatima Sberbank i MBnet mreže
  • 5 besplatnih kreditnih transfera (plaćanja putem internet i mobilnog bankarstva) u GREEN paketu i 10 besplatnih kreditnih transfera (plaćanja putem internet i mobilnog bankarstva) u ORANGE paketu
  • neograničen broj SEPA izravnih terećenja i trajnih naloga bez naplate naknade
  • Triglav Pomoć u kući u GREEN i ORANGE paketu – uključuje pomoć u hitnim slučajevima u stanu ili kući te usluge: bravara, vodoinstalatera, stolara, staklara i električara u iznosu do 2.000 kuna godišnje
  • Triglav automobilska asistencija u ORANGE paketu – organizira pomoć u hitnim slučajevima u stanu ili kući odnosno pomoć na cesti u Hrvatskoj i cijeloj Europi.

 

Nove pakete tekućeg računa klijenti mogu ugovoriti u najbližoj Sberbank poslovnici uz mogućnost 50% niže naknade za korištenje paketa i do 6 mjeseci.

Svi klijenti koji ugovore novi paket tekućeg računa do 31.7.2019. koristit će paket 3 mjeseca uz 50% popusta na mjesečnu naknadu. Postojeći korisnici paketa tekućih računa automatski su ostvarili promotivnu pogodnost za korištenje novih paketa tekućih računa uz 50% nižu mjesečnu naknadu.

Klijenti koji do navedenog datuma ugovore i primanje izvatka po tekućem računu putem internetskog bankarstva ili e-maila dobit će dodatna 3 mjeseca uz 50% popusta na mjesečnu naknadu za korištenje paketa.

Redovna mjesečna naknada za korištenje GREEN paketa iznosi 40 kuna, dok je redovna mjesečna naknada za korištenje ORANGE paketa 80 kuna.

Više informacija o novim Sberbank paketima tekućeg računa potražite na www.sberbank.hr ili u najbližoj poslovnici.

 

Trebate pomoć?