Sberbank dobitnik Mastercard Priznanja za inovativnost

03.06.2019. Press portal

Sberbank dobitnik Mastercard Priznanja za inovativnost

Sberbank je dobitnik Priznanja za inovativnost, za uslugu plaćanja režija na Tisak prodajnim mjestima korištenjem Mastercard i Maestro kartica.
Specijalizirani magazina Ja TRGOVAC organizirao je dodjelu nagrade Zlatna košarica na kojoj je Sberbank d.d. u suradnji s Mastercardom i Tiskom dobila "Priznanje" za najinovativniji projekt u 2018. godini - inovaciju u plaćanju!
Banka je u suradnji s partnerima omogućila na svim prodajnim mjestima Tiska plaćanje režija Mastercard i Maestro karticama.
Cilj projekta je bila inovacija kartičnim plaćanjem u retail industriji uvođenjem usluga koje nisu karakteristične za samu industriju.

Valentina Kojić iz Sberbank je izjavila:

Sberbank predano radi na uvođenju inovativnih proizvoda i rješenja te smo izuzetno ponosni što je ova suradnja bila prepoznata i od strane građana.
Iako je Sberbank vlasnik usluge drago nam je da što je usluga dostupna svim građanima koji imaju Maestro i Mastercard karticu bez obzira na banku izdavatelja.
Ponosni smo što danas možemo reći kako 500.000 građana koristi našu uslugu svaki mjesec. Sberbank će i dalje raditi na razvoju inovativnih rješenja.
Hvala partnerima Mastercardu i Tisak plusu što smo zajedničkim snagama omogućili građanima ovako sjajnu uslugu.

 

Trebate pomoć?