Sberbank osvojila priznanje časopisa The Banker za najbolje transakcijsko bankarstvo u Srednjoj i Istočnoj Europi

03.09.2019. Press portal

Sberbank osvojila priznanje časopisa The Banker za najbolje transakcijsko bankarstvo u Srednjoj i Istočnoj Europi

Sberbank je pobjednik globalnog financijskog natjecanja pod nazivom Transaction Banking Awards za 2019. godinu. Organizator natjecanja, britanski magazin The Banker, drugi puta za redom odao je priznanje Sberbank kao najboljoj banci za obavljanje poslovnih transakcija u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Sudionici su ove godine predstavili tri inovacije u pogledu svojih proizvoda, procedura i usluga. Sberbank se fokusirala na unaprjeđenje platno-prometnih usluga, uvođenje jedinstvene mrežne usluge te mobilne aplikacije za Cash-in-Transit uslugu, kao i digitalne korporativne kartice s integriranom telemedicinskom uslugom.

 

Direktor odjela za Transakcijsko poslovanje Sberbank Sergej Popov izjavio je:


"Glavni zahtjevi koje klijenti stavljaju pred banku su kvaliteta i brzina provođenja transakcija. Jedan od naših ključnih ciljeva jest skratiti vrijeme koje klijenti provode u komunikaciji s bankom, što im ostavlja više vremena da se posvete svom poslovanju. Sve usluge koje smo predstavili u 2019. godini omogućuju klijentima da s bankom rješavaju sve svoje poslove online, štedeći svoje vrijeme. Sberbank klijenti su ove godine dobili pristup uslugama kao što su izmjene pravne dokumentacije na daljinu, elektronički gotovinski čekovi (E-Cheque), mrežna usluga pod nazivom cash-in-transit, otvaranje računa na daljinu itd. Zahvaljujući ovim uslugama, poslovni se izazovi mogu riješiti u nekoliko klikova, bez potrebe pozivanja ili dolaska u banku.“

 

U organizaciji vodećeg međunarodnog financijskog časopisa ovom se godišnjom nagradom pod nazivom Transaction Banking Awards prepoznaju i nagrađuju najbolje svjetske banke za poslovanje, a žiri čini niz stručnjaka iz industrije.

 

Trebate pomoć?