POSEBNA HAPPY PONUDA stambenog kredita od 18. rujna do 31. listopada!

17.09.2020. Press portal

POSEBNA HAPPY PONUDA stambenog kredita od 18. rujna do 31. listopada!

Atraktivne kamatne stope već od 2,49% za EUR uz 50% niži trošak procjene nekretnine.

Od 18.9.2020. kreće Sberbank vremenski ograničena 'Happy ponuda' stambenih kredita, s kamatnom stopom već od 2,49% (EKS 2,89%) za kredite u eurima i 2,90% (EKS 3,30%) za kredite u kunama! Riječ je o posebnoj ponudi u trajanju od 18.9. do 31.10.2020., namijenjenoj svim zainteresiranim građanima.

Uz atraktivne kamatne stope dodatna pogodnost Happy ponude je 50% popusta na procjenu nekretnine, isključivo jedne stambene jedinice, izrađene od strane Pronam Nekretnine d.o.o.

U ponudi je stambeni kredit u eurima i kunama za kupnju, adaptaciju i refinanciranje postojećih stambenih kredita, uz kombiniranu kamatnu stopu.

Za sve klijente koji prebace primanja u Sberbank uz ugovaranje Orange paketa tekućeg računa za primitak redovnih primanja ili primaju redoviti priljev na račun u Banci te imaju ili ugovore Orange paket, kamata je već od 2,49% (EKS 2,89%) za EUR i 2,90% (EKS 3,30%) za HRK. Ostali klijenti mogu zatražiti kredit uz kamatnu stopu 2,99% (EKS 3,14%) za EUR i 3,40% (EKS 3,56%) za HRK.

Uvjeti i pogodnost iz ove ponude odnose se na sve zaprimljene kreditne zahtjeve u trajanju ponude, odnosno do 31.10.2020.godine.