200 zaposlenika Sberbank zaplesalo "Jerusalemu" na više od 30 lokacija diljem Hrvatske

06.05.2021. Press portal

200 zaposlenika Sberbank zaplesalo "Jerusalemu" na više od 30 lokacija diljem Hrvatske

Zagreb, 6. svibnja 2021. - U vremenima potresa i koronavirusa, nikada nije bilo teže poslati poruku optimizma i zajedništva.
Sberbank djelatnici zasukali su rukave i odlučili to napraviti plesom. Uz ritam dobro poznate pjesme „Jerusalema“, čak 200 zaposlenika i 50 članova njihovih obitelji priključilo se globalnom plesnom izazovu s jednim ciljem – da budu podrška jedni drugima.

Dobro poznati koraci snimljeni su na više od 30 lokacija diljem Hrvatske pa se tako u videu mogu vidjeti ljepote brojnih gradova – od Zagreba, Zadra, Rijeke, Osijeka, Čakovca, Splita, Varaždina, Šibenika, Slavonskog Broda pa sve do Dubrovnika.

Video promovira ljepote Hrvatske pred turističku sezonu te će biti primijećen među turistima, ali i svima onima koji istražuju ljepote Lijepe naše.

„Pripreme su trajale više od mjesec dana. Snimali smo po kiši i vjetru, no ništa nam nije bilo problem napraviti. U ova teška vremena želimo vratiti optimizam i zajedništvo u Hrvatsku, probuditi vjeru, pokazati ljepote Hrvatske i podsjetiti da je najbitnije da smo tu jedni za druge. Željeli smo zahvaliti našim zaposlenicima na predanom radu i pružiti im mogućnost da zajednički obilježimo razdoblje iz kojeg smo izašli jači i složniji“, izjavila je direktorica Marketinga Sberbank Tihana Mamić.

Društveno odgovorno djelovanje i poslovanje sastavni je dio Sberbank strategije. Sudjelovanjem u #jerusalemadancechallenge Sberbank se priključio izazovu kojeg je otplesalo na stotine tisuća ljudi diljem svijeta, preko mnogo gradova i država pa sve do Hrvatske.

Link na video: https://www.youtube.com/watch?v=VlOtTKAIDWo

 

Trebate pomoć?