Sberbank posebna Happy day ponuda gotovinskog kredita aktivna SAMO 26. kolovoza

24.08.2021. Press portal

U četvrtak 26.8.2021. godine kreće jednodnevna Sberbank Happy day ponuda gotovinskog kredita s atraktivnom kamatnom stopom već od 4,00% (EKS 5,40%), jednakom i za kredite u eurima i kunama.

Riječ je o posebnoj ponudi namijenjenoj svim zainteresiranim građanima. Za sve Sberbank klijente koji primaju redovita primanja na račun u Banci, te za klijente koji bi navedeno ugovorili u tijeku realizacije kredita, kamatna stopa za Happy day gotovinski kredit iznosi 4,00% (EKS 5,40%), dok za ostale zainteresirane građane kamatna stopa iznosi 4,60% (EKS 5,77%).

Kredit je moguće realizirati u kunama ili eurima te uz promjenjivu ili fiksnu kamatnu stopu, na rok od 5 do 10 godina i do maksimalnog iznosa 30.000 EUR / 225.000 HRK

Uvjet za realizaciju kredita po akcijskoj kamatnoj stopi je ugovaranje Triglav osiguranja otplate kredita (CPI) s pokrićima za slučaj bolovanja, nezaposlenosti i smrti kao posljedice nesretnog slučaja ili bolesti, čime istovremeno uz kredit klijenti ostvaruju i zaštitu kredita te sigurnost u slučaju nepredvidivih životnih situacija.

Pogodnost ove ponude je i što prilikom realizacije kredita klijenti ne plaćaju naknadu za obradu kredita.

Zahtjev za Happy day gotovinski kredit može se predati isključivo 26. kolovoza u svim Sberbank poslovnicama ili putem online zahtjeva na www.sberbank.hr.

 

 

 

Trebate pomoć?