Kreću Sberbank Happy ponude gotovinskog i stambenog kredita

22.11.2021. Press portal

Kreću Sberbank Happy ponude gotovinskog i stambenog kredita

Od ponedjeljka 22. studenoga kreću predblagdanske Happy ponude gotovinskog i stambenog kredita.

Sberbank Happy week ponuda gotovinskog kredita s atraktivnom kamatnom stopom već od 4,00% (EKS 5,40%) traje do 27. studenoga. Riječ je o posebnoj ponudi namijenjenoj svim zainteresiranim građanima. Za sve Sberbank klijente koji primaju redovita primanja na račun u Banci, kao i za klijente koji bi navedeno ugovorili u tijeku realizacije kredita, kamatna stopa za Happy week gotovinski kredit jednaka je za HRK i EUR te iznosi 4,00% (EKS 5,40%), dok za ostale zainteresirane građane kamatna stopa iznosi 4,60% (EKS 5,77%). Kredit je moguće realizirati u kunama ili eurima te uz promjenjivu ili fiksnu kamatnu stopu, na rok od 5 do 10 godina i do maksimalnog iznosa 30.000 EUR / 225.000 HRK te bez naknade za obradu kredita.

Uvjet za realizaciju kredita po akcijskoj kamatnoj stopi je ugovaranje Triglav osiguranja otplate kredita (CPI) s pokrićima za slučaj bolovanja, nezaposlenosti i smrti kao posljedice nesretnog slučaja ili bolesti, čime istovremeno uz kredit klijenti ostvaruju i zaštitu kredita te sigurnost u slučaju nepredvidivih životnih situacija.

Happy ponuda Sberbank stambenog kredita traje do 31. siječnja 2022. uz kamatnu stopu već od 2,50% (EKS 2,91%) za EUR, za sve koji prebace primanja u Sberbank / ili već primaju redoviti priljev na račun u Banci te uz ugovoren Orange paket tekućeg računa. Riječ je o posebnoj ponudi namijenjenoj svim zainteresiranim građanima. U navedenom razdoblju u ponudi su stambeni krediti u EUR i HRK, za kupnju / adaptaciju / refinanciranje postojećih stambenih kredita, uz kombiniranu kamatnu stopu (5 godina fiksna, a zatim promjenjiva), s rokom otplate do 30 godina i bez naknade za obradu kredita.

Zahtjevi za gotovinski i stambeni kredit mogu se predati od 22. studenoga u svim Sberbank poslovnicama ili putem online zahtjeva na www.sberbank.hr.

 

Trebate pomoć?