Zapošljavanje

Naš idealni kandidat

Sberbank traži ljude koji vjeruju u sebe i voljni su uložiti maksimalan trud za uspješnu karijeru; talente koji žele stvoriti nešto novo, strastveni su i vrijedni. Naše korporativne vrijednosti su:

Sve za klijenta, mi smo tim, ja sam lider!

 • Sve za klijenta!

  Naš idealni kandidat je osoba koja ima jasnu sliku o tržištu, poznaje potrebe i želje klijenata, konkurenciju i regulativno okruženje te se zna odnositi prema njima.

 • Mi smo tim!

  Tražimo timske igrače koji pozitivno utječu na radnu atmosferu i poslovanje tvrtke, efikasne komunikatore koji su željni učiti i spremni prilagoditi se novim radnim okruženjima te dijeliti informacije i znanje s drugima.

 • Ja sam lider!

  Naša je vizija inovacija, pa smo u potrazi za ljudima koji su u stanju procijeniti koje se kreativne ideje i prijedlozi mogu realizirati i imaju pokretački impuls za razvoj i poboljšanje.

Postanite dio našeg tima

Donijeli ste odluku da karijeru želite započeti ili nastaviti u Sberbank d.d.? Koji su sljedeći koraci?

 • Pozivamo Vas da pošaljete Online prijavu

Online prijava

Zašto Sberbank d.d.?

 • Rad u renomiranoj financijskoj instituciji 

  Sberbank je moderna univerzalna banka s više od 170 godina dugom tradicijom poslovanja te jedna od najbrže rastućih i najprofitabilnijih institucija na svijetu te vodeća banka na tržištu glede uvođenja inovativnih proizvoda temeljenih na izvrsnosti i najmodernijim tehnologijama. Nudimo mnogo prilika za iskusne stručnjake, no isto tako i za talentirane studente koji su spremni pokrenuti svoju karijeru zajedno s nama

 • Performance management- razgovor s radnikom 

  U našoj banci u okviru procesa ocjene rezultata i rada naših zaposlenika postoje dva termina za razgovor godišnje u kojima svaki zaposlenik dobiva povratnu informaciju o svom radu i u kojem može dati povratnu informaciju svom neposredno nadređenom. Proces koji ima nekoliko faza – samoocjenjivanje, razgovor na početku i sredinom godine – se zasniva na konceptu kontinuiranog feedbacka i coachinga, jer je naše duboko uvjerenje da se ukupni učinak svakog zaposlenika i njegovi rezultati mogu poboljšati samo ako zaposlenik dobije kvalitetni i pravodobnu povratnu informaciju.

 • Stimulativan sistem nagrađivanja 

  Mi u Sberbanci nudimo koncept nagrađivanja sukladno  znanju, vještinama i iskustvu, što uključuje plaću i bonus koji ovisi o učinku i rezultatima. Pored toga nudimo i brojne druge beneficije, poput osiguranja i povoljnijih uvjeta poslovanja za naše djelatnike

 • Istraživanje zadovoljstva zaposlenika 

  Na temelju rezultata istraživanja identificiraju se područja u kojima su moguća određena unaprjeđenja i definiraju akcijski planovi, uz aktivno uključivanje zaposlenika kako bismo povećali razinu zadovoljstva i stupanj njihovog osobnog angažmana.

 • Mogućnost profesionalnog razvoja i napretka u karijeri 

  Naša tvrtka neprestano raste i otvara nove mogućnosti za dinamične i strastvene pojedince koji su spremni zajedno s nama dalje izgrađivati banku. Cijenimo vaša postignuća, ali i dalje razvijamo stručno znanje koje ste dosad stekli – bilo da ste stručnjak za bankovno poslovanje ili menadžer koji se raduje što će postati dio našeg entuzijastičnog tima. I ne samo to: ako dolazite iz neke druge grane industrije osim bankarstva te svojim iskustvom i znanjima možete pozitivno doprinijeti našoj tvrtki, prepoznat ćemo i vaše talente koje možemo iskoristiti u stvaranju novih procesa i sustava.

 • Internacionalnost 

  S obzirom na činjenicu da radimo u međunarodnom okruženju i imamo viziju daljnjeg rasta, od naših zaposlenika očekujemo da znaju prekoračiti i premostiti različite regionalne organizacijske ili poslovne kulture. Raznolikost uvelike cijenimo, a međunarodno okruženje „živimo“; na primjer, engleski je jezik službeni jezik naše grupacije, a više od polovice naših zaposlenika u središnjici u Beču dolazi iz zemalja van Republike Austrije.

Upravljanje ljudskim resursima u Sberbank d.d.

Banka je implementirala čitav niz alata u segmentu Upravljanja ljudskim potencijalim (HR), kako bismo mogli pružiti optimalnu podršku našim zaposlenicima i menadžerima. U nastavku se možete informirati o nekim od tih alata kako biste se bolje upoznali s našom tvrtkom i vidjeli kakvu razinu podrške možete očekivati! 

 • Proces uvođenja novozaposlenih u posao

  Proces uvođenja u posao novozaposlenih djelatnika je uhodani proces pružanja podrške novozaposlenima kod usvajanja potrebnog znanja, vještina i ponašanja, kako bi postali učinkoviti članovi našeg tima.

  Tijekom prvih šest mjeseci rada, vaš nadređeni bit će zadužen za kontinuiranu edukaciju (tzv. coaching) i mentorski rad. Ako uspješno prođete proces testiranja, vaš će vas HR-menadžer informirati o svim detaljima i narednim koracima.

 • Ocjena rezultata

  Sve je ovo stvarnost u Sberbank d.d.. U našoj banci u okviru procesa ocjene rezultata i rada naših zaposlenika postoje dva termina za razgovor godišnje u kojima svaki zaposlenik dobiva povratnu informaciju o svom radu i u kojem može dati povratnu informaciju svom neposredno nadređenom. Proces koji ima nekoliko faza – samoocjenjivanje, razgovor na početku i sredinom godine – se zasniva na konceptu kontinuiranog feedbacka i coachinga, jer je naše duboko uvjerenje da se ukupni učinak svakog zaposlenika i njegovi rezultati mogu poboljšati samo ako zaposlenik dobije kvalitetni i pravodobnu povratnu informaciju.

 • Politika plaća i nagrađivanje

  Naš se sustav nagrađivanja temelji na sljedećim načelima:

  - osigurati na razini grupacije dosljedan okvir nagrađivanja, fleksibilan za svako lokalno tržište na kojem banka posluje kako bi se stvorili konkurentni uvjeti usklađeni s lokalnim zakonodavstom

  - fokusirati se na privlačenje i zadržavanje talentiranih zaposlenika, izgraditi kulturu ostvarivanja rezultata i osigurati visoko angažirane djelatnike koji postižu dugoročno održive poslovne rezultate

 • Talent bez granica

  Komercijalni odjeli i Upravljanje ljudskim potencijalima u Sberbank Europe pokrenuli su inicijativu pod nazivom “Talent bez granica” kako bi svojim djelatnicima pružili kvalitetnu podršku u procesu razvoja karijere, njegovali osjećaj pripadnosti grupaciji te razmjenjivali najbolje prakse za talentirane zaposlenike koji su spremni na određeno vrijeme prijeći na drugu radno mjesto u jednoj od ostalih članica grupacije.

  Ova specifična inicijativa koncipirana je u skladu s konkretnim poslovnim projektima i ovisi o raspoloživom broju kandidata. Inicijativa zaposlenicima daje jedinstvenu priliku i izazov da se dokažu u ključnim projektima na razini grupacije, bolje se upoznaju s drugim segmentima poslovanja, upoznaju druge zemlje, kulture i ljude, steknu vrijedna kulturna iskustva, povećaju svoje globalno znanje i razviju nove vještine – te naravno steknu nove prijatelje!

  Naša grupacija svake godine provodi istraživanje među zaposlenicima u okviru kojeg imaju priliku izraziti mišljenje i stavove o različitim pitanjima koja se odnose na uvjete rada, organizacijske procese, politiku nagrađivanja, menadžment, internu komunikaciju i druge važne aspekte rada.

 • Otvorene zamolbe

  Čak i ako niste u potpunosti sigurni odgovara li koji od naših trenutnih oglasa za posao vašem profilu, kontaktirajte nas – uvijek tražimo najnadarenije stručnjake koji svoju karijeru žele nastaviti u našoj banci.

 • Pozivamo Vas da pošaljete Online prijavu

Online prijava

Otvoreni natječaji

Otvorena zamolba (Hrvatska)

Detalji i prijava

Trebate pomoć?