Izvanredno reizdavanje Mastercard kartica

Zašto ste dobili novu Sberbank Mastercard kreditnu karticu, a postojeća kartica vam je još važeća?

Sukladno PSD2 regulativi koja uključuje i sigurnost plaćanja, Banka je u obvezi uvesti viši stupanj sigurnosti odnosno autorizaciju plaćanja Mastercard kreditnim karticama na POS uređajima isključivo PIN-om (Chip&PIN).

Bez obzira na datum isteka trenutne kartice Banka će svim klijentima čije kartice nemaju navedenu funkcionalnost poslati novu Mastercard kreditnu karticu s kojom će plaćanja na POS uređajima autorizirati isključivo PIN-om (umjesto dosadašnjeg potpisa).
Nove Mastercard kreditne kartice bit će poslane klijentima na kućnu adresu i odmah po primitku mogu se aktivirati i koristiti.

Sve novoizdane Sberbank Mastercard kreditne kartice u 2020. godini, kao i kartice koje su u 2020. u redovnom reizdanju (datum isteka korištenja kartice je u 2020. godini) su odmah postavljene na novu funkcionalnost Chip&PIN i neće biti izvanrednog reizdavanja.

Trenutno važeću Mastercard kreditnu karticu možete koristiti do 31.12.2020. godine, a nakon navedenog datuma postojeća kartica više se neće moći koristiti (neovisno o datumu važenja), već isključivo nova kartica koju ste primili na kućnu adresu.

Predlažemo da odmah po primitku, svoju novu karticu aktivirate online, brzo i jednostavno, odabirom opcije u nastavku.

  

 


Nova Mastercard kreditna kartica pruža Vam:

  • funkcionalnost beskontaktnog plaćanja i podizanja gotovine na za to predviđenim mjestima
  • viši stupanj sigurnosti jer transakcije autorizirate isključivo PIN-om

 

Ostanimo odgovorni - plaćajte beskontaktno! 

 

Trebate pomoć?