Zaštita privatnosti i opći uvjeti korištenja web stranica

Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala, popisa proizvoda i usluga te materijala s Internet stranica Sberbank d.d. (u daljem tekstu Sberbank) pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnici materijala. Stoga Vas molimo da se upoznate s njima kako bismo izbjegli eventualne nesporazume i posljedice u svezi istih.

Svako korištenje www.sberbank.hr podložno je niže navedenim uvjetima.

Sberbank je vlasnik svih sadržaja objavljenih na www.sberbank.hr. Navedeni sadržaji smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju kopirati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez pismenog pristanka Sberbank.

Sberbank ulaže razumne napore za točnost i potpunost objavljenih informacija. Sberbank se obvezuje održavati www.sberbank.hr stranice potpuno funkcionalnima, ali nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranica, eventualnu netočnost informacija, kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem netočnih ili nepotpunih informacija ili za povremenu nemogućnost pristupa istima.

Stranicama www.sberbank.hr se pristupa putem Interneta. Kako je internet je internacionalna računalna mreža koju Sberbank direktno ne kontrolira, već je na nju samo vezana, ne može jamčiti za dostupnost njezinim servisima i informacijama.

Sberbank zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.sberbank.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Navedeni uvjeti odnose se na slijedeće:

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka, i omogućavanja pristupačnosti ove usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi programe koji prate posjete na mrežu te prepoznaju neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Tajnost podataka

Naglašavamo da prilikom posjete ovim stranicama, vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama ustupiti podatke koje smo zaprimili.

Na određenim mjestima unutar www.sberbank.hr stranica i u određeno vrijeme, Sberbank će prikupljati osobne podatke korisnika (ime, prezime, adresu, naziv tvrtke, telefonski broj, e-mail adresu, ...). Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika ove web stranice te u svrhu statističke obrade posjećenosti www.sberbank.hr stranica. Sberbank jamči da podatke koje prikupi na taj način neće prodavati ili na bilo koji način ustupati trećim osobama.

Autorska prava

Ova lokacija i njezin sadržaj zaštićeni su autorskim pravom u vlasništvu Sberbank, ili je ustupljeno Sberbank, a u vlasništvu je trećih osoba. Sberbank posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije.

Ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo koje je u vlasništvu Sberbank ili trećih osoba, a Sberbank je nositelj licence. Sadržaji na ovoj lokaciji se ne mogu koristiti bez ograničenja. Moguće je zatražiti dozvolu za umnožavanje.

Sberbank će materijalno i kazneno goniti svakog počinitelja koji, zlonamjerno ili slučajno, povrijedi koje od gore navedenih prava koja predstavljaju ozbiljno kršenje uvjeta korištenja materijala s Internet stranica.

Jamstva i uskraćivanje prava

Materijal na ovoj web lokaciji je na raspolaganju bez jamstava bilo koje vrste, bilo izričitih ili impliciranih.

Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web lokacije na svoju vlastitu odgovornost. Sberbank ne jamči za dostupnost i raspoloživost ove web lokacije, za točnost objavljenih podataka na web lokaciji, kao ni da ista neće sadržavati greške.

Sberbank ne preuzima nikakvu zakonsku odgovornost za točnost, potpunost ili korisnost podataka, te ne jamči da korištenje informacija, proizvoda ili postupaka neće uznemiravati privatna prava.

Sberbank ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web lokacije, ili nečega što je u njoj objavljeno ili dodano od strane drugih korisnika.

Sberbank ne jamči za točnost i potpunost bilo kojih materijala koji se nalaze na njenim Internet stranicama. Materijale na stranicama treba uzeti "kao gotove", te se Sberbank ne smatra odgovornom za eventualne posljedice koje mogu proizaći iz drugačijeg tumačenja tih materijala.

Medijski subjekti i ostali korisnici koji koriste ove Internet stranice, izrijekom prihvaćaju da će za svako nesavjesno korištenje materijala s Internet stranica naknaditi Sberbank sva potraživanja, troškove ili štete (izravna, neizravna, slučajna, posebna ili posljedična šteta) koji su takvim korištenjem nastali. 

Točnost podataka

Sberbank ne jamči potpunu točnost niti cjelovitost objavljenih podataka objavljenih na Internet stranicama. U slučaju pogreške Sberbank će istu nastojati ispraviti ažuriranjem sadržaja Internet stranica. Točnost podataka objavljenih na Internet stranicama najviše ovisi o načinu iznošenja tih podataka u javno dostupnim izvorima.

Sberbank je na temelju vlastitih istraživanja i prikupljenih podataka upotpunila ili promijenila netočne podatke.

Kontrola

Korisnik ove Internet stranice može u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje je Sberbank od njega dobila na jednoj od adresa na mreži. Na zahtjev korisnika, Sberbank može osobne podatke ažurirati, ispraviti, brisati (ako se još uvijek nalaze u našim bazama podataka Sberbank), ili ih ubuduće prestati koristiti. Zahtjev je potrebno uputiti na info@sberbank.hr.

Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj Internetske mreže koristi programe za upravljanje mrežom, koji se koriste za upravljanje ovim stranicama. Ti programi su standardno obilježje svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi nam omogućuju utvrđivanje onih podataka koji zanimaju naše korisnike, kakav preglednik je potrebno koristiti, učinkovitost strukture naše lokacije, te posjećenost naših stranica.

Odašiljanje poruka elektronskom poštom

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva. Možda ćemo Vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima koji mogu bolje odgovoriti na Vaša pitanja.

Linkovi

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da Vas sva preusmjeravanja s naših Internet stranica upute na Internet stranice čiji je sadržaj kvalitetan u smislu da ne potiče negativnosti.

Kako se stranice i adrese na mreži kontinuirano mijenjaju, ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo. Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi naše politike za zaštitu osobnih podataka, ili u vezi vaših iskustava s ovom Internet adresom, molimo javite nam se na info@sberbank.hr.

Trebate pomoć?